Donatii Sarbatori de Iarna 2017

20171221_222217
  • Durata:

    Toata zilele

  • Data evenimentului:

    December 16, 2017

  • Numar de telefon:

    0700000000

  • Email:

    noname@gmail.com

Donatii Sarbatori de Iarna 2017

Public tinta: copii, batrani, familii ce provin din medii defavorizate, traiesc la limita existentei.

Ce s-a oferit: pachete diverse ce contin jucarii, haine, incaltaminte dar si alimente neperisabile (faina, malai, ulei, orez, conserve, zahar, etc).

Cine s-a implicat: 99% din pachete au provenit din donatiile angajatilor MaxBet, transportul a fost oferit de Memento Bus, coordonarea, impartirea pachetelor si restul treburilor administrative a fost asigurat de catre echipa Fundatiei Christian Hope impreuna cu voluntarii.

Despre campanie:
Campania de Craciun, derulata in perioada 16 decembrie - 10 ianuarie, indreptata catre familiile defavorizate din comunele judetelor Vrancea si Buzau, a avut ca scop sprijinirea, in special, a copiilor si batranilor lipsiti de resurse financiare, situati la limita inferioara a subzistentei;

Au fost daruite aproximativ 500 de pachete catre 82 de familii din localiltatile Garoafa, Bolotesti, Urechesti, Panciu, Chiperu, RamnicuSarat, catre 2 centre de plasament din Orasul Panciu si catre Centrul Maternal al orasului Focsani.

In incheiere am dori sa multumim Maxbet pentru aceasta campanie. De asemenea multumim pentru sprijin MementoBus pentru transportul asigurat si multumim voluntarilor pentru efortul depus!