Ce facem?

,Bine ai venit pe site-ul fundației Christian Hope, locul în care speranța prinde din nou aripi, acolo unde era pe cale de dispariție.

Dacă, în general, erai obișnit/ă să navighezi site-urile în căutare de content menit să te distreze, aici ne dăm întâlnire pentru alt fel de activități, dar care la final ne oferă aceeași stare de bine.

De fapt, vom fi recompensați cu o stare de spirit care poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Pentru că vom construi împreună fundația unui viitor mai bun pentru persoane care au fost încercate de soartă!

Și ce răsplată poate fi mai bună decât zâmbetul sincer al unor oameni a căror viață începe să prindă un nou sens?

Christian Hope este parte a grupului Christian Tour, nume care activează în domeniul turismului de mai bine de 18 de ani. Timp în care am învățat cât de dificil este să crești și să te dezvolți prin propriile puteri. Însă prin muncă, ambiție și determinare am reușit să devenim cel mai mare tour operator din România.

Privind în urmă, am realizat ce mult ar fi însemnat pentru noi, ca echipă mică și cu visuri mari, susținere din partea cuiva.

Tocmai de aceea, ajunși în punctul în care avem puterea să venim în sprijinul comunității cu care ne-am împrietenit deja de mult timp, am pus bazele fundației Christian Hope.

Irreplaceable experience now

Shop Our Product

Alătură-te echipei

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră. Poti deveni unul dintre voluntarii Christian Hope.

Citeste mai mult

Ajuta-ne

Fie că alegi să donezi sume de bani (2% din impozitul anual pe venit pentru persoane fizice, 20% din impozitul anual pe profit, dacă ești persoană juridică etc.), lucruri materiale sau ai de gând să devii unul dintre voluntarii Christian Hope, fii sigur/ă că ajutorul tău este pe cele mai bune mâini.

Citeste mai mult

Donează

Doneaza acum in conturile RO02BTRLEURCRT0315902501  sau RO52BTRLRONCRT0315902501 pentru a schimba in mai bine viata copiilor si pentru a construi o lume mai sigura pentru copiii de maine.

Donează acum