Ce facem?

,Bine ai venit pe site-ul fundației Christian Hope, locul în care speranța prinde din nou aripi, acolo unde era pe cale de dispariție.

Dacă, în general, erai obișnit/ă să navighezi site-urile în căutare de content menit să te distreze, aici ne dăm întâlnire pentru alt fel de activități, dar care la final ne oferă aceeași stare de bine.

De fapt, vom fi recompensați cu o stare de spirit care poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Pentru că vom construi împreună fundația unui viitor mai bun pentru persoane care au fost încercate de soartă!

Și ce răsplată poate fi mai bună decât zâmbetul sincer al unor oameni a căror viață începe să prindă un nou sens?

Christian Hope este parte a grupului Christian Tour, nume care activează în domeniul turismului de mai bine de 18 de ani. Timp în care am învățat cât de dificil este să crești și să te dezvolți prin propriile puteri. Însă prin muncă, ambiție și determinare am reușit să devenim cel mai mare tour operator din România.

Privind în urmă, am realizat ce mult ar fi însemnat pentru noi, ca echipă mică și cu visuri mari, susținere din partea cuiva.

Tocmai de aceea, ajunși în punctul în care avem puterea să venim în sprijinul comunității cu care ne-am împrietenit deja de mult timp, am pus bazele fundației Christian Hope.