Cine suntem?

Dăruieşte speranţă

Bun venit Christian Hope

Noi, Christian Tour, am reușit să devenim cel mai mare tour operator din România.Privind în urmă, am realizat cât de mult ar fi însemnat pentru noi, ca echipă mică și cu visuri mari, susținere din partea cuiva.

Christian Hope este parte a grupului Christian Tour, nume care activează în domeniul turismului de mai bine de 18 de ani. Timp în care am învățat cât de dificil este să crești și să te dezvolți prin propriile puteri. Însă prin muncă, ambiție și determinare am reușit să devenim cel mai mare tour operator din România.

Privind în urmă, am realizat ce mult ar fi însemnat pentru noi, ca echipă mică și cu visuri mari, susținere din partea cuiva.

Tocmai de aceea, ajunși în punctul în care avem puterea să venim în sprijinul comunității cu care ne-am împrietenit deja de mult timp, am pus bazele fundației Christian Hope.

Experienta de neinlocuit

MARTURIILE NOASTRE

Alătură-te echipei

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră. Poti deveni unul dintre voluntarii Christian Hope.

Citeste mai mult

Ajuta-ne

Fie că alegi să donezi sume de bani (2% din impozitul anual pe venit pentru persoane fizice, 20% din impozitul anual pe profit, dacă ești persoană juridică etc.), lucruri materiale sau ai de gând să devii unul dintre voluntarii Christian Hope, fii sigur/ă că ajutorul tău este pe cele mai bune mâini.

Citeste mai mult

Donează

Doneaza acum in conturile RO02BTRLEURCRT0315902501  sau RO52BTRLRONCRT0315902501 pentru a schimba in mai bine viata copiilor si pentru a construi o lume mai sigura pentru copiii de maine.

Donează acum