Voluntariat

Care sunt planurile de viitor?

Echipa Christian Hope are un plan foarte bine pus la punct, cu ajutorul căruia vrem să aducem schimbări importante în următoarele domenii:

Educație

  • Vom îmbunătăți condițiile de învățământ actuale, acolo unde este cazul sau vom crea unele în locuri unde nu există deloc.
  • Vom îmbunătăți calitatea educației prin instruirea dascălilor sau chiar prin înlocuirea lor, dacă va fi nevoie. Competența profesorilor este direct proporțională cu șansa copiilor la un viitor mai bun.
  • Vom oferi tot suportul necesar pentru ca micuții să poată parcurge întreaga programă școlară.
  • Vom spori accesul copiilor din medii defavorizate la programe de învățare continuă.
  • Mai mult, ca un plan pe termen lung, vom deschide centre de zi Christian Hope, menite să le asigure copiilor toate condițiile optime pentru educație: învățători, materiale didactice, hrană.

Pentru că vrem să aibă parte de un viitor mai bun, total diferit față de lumea în care au crescut. Vrem să-i încurajăm să viseze, să aibă curaj să-și deschidă aripile și să realizeze cât de sus pot să zboare.

Reintegrarea în societate

De multe ori, nu e opțiunea părinților să rămână fără locuri de muncă și să nu poată asigura familiei minimul necesar pentru un trai normal.

Se întâmplă ca neprevăzutul să intervină și șansele lor să fie reduse drastic. Iar pentru că se lovesc de respingeri pe bandă rulantă, mulți dintre acești oameni apelează la cerșit sau, mai rău, cad în patimi care nu fac altceva decât să le distrugă familiile.

Din cauza presiunii imense care pică pe umerii lor, mulți devin violenți, încep să fure sau cad în ispita alcoolului. Toate aceste exemple sunt pentru copiii lor condamnări la o viață cu final tragic.

Fundația Christian Hope încearcă să schimbe acest lucru și să găsească solții astfel încât adulții să primească o șansă la un trai mai bun pentru familiile lor. Vom încerca să îi reintegrăm în societate și să le găsim locuri de muncă. Cu siguranță vom și reuși. :)

Sănătate

De cele mai multe ori problemele de sănătate apar din cauza condițiilor insalubre în care unele persoane trăiesc. Locurile în care acestea locuiesc ajung să fie focare de infecție, de unde și apariția microbilor, a bolilor, a infecțiilor.

Toate aceste aspecte pot fi combătute, iar Christian Hope își propune să îmbunătățească facilitățile, astfel încât sănătatea să fie tăiată de pe lista problemelor acestor oameni defavorizați. :)

Alătură-te echipei

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră. Poti deveni unul dintre voluntarii Christian Hope.

Citeste mai mult

Ajuta-ne

Fie că alegi să donezi sume de bani (2% din impozitul anual pe venit pentru persoane fizice, 20% din impozitul anual pe profit, dacă ești persoană juridică etc.), lucruri materiale sau ai de gând să devii unul dintre voluntarii Christian Hope, fii sigur/ă că ajutorul tău este pe cele mai bune mâini.

Citeste mai mult

Donează

Doneaza acum in conturile RO02BTRLEURCRT0315902501  sau RO52BTRLRONCRT0315902501 pentru a schimba in mai bine viata copiilor si pentru a construi o lume mai sigura pentru copiii de maine.

Donează acum