Te ajutăm să ajuți

Te ajutăm să ajuți

Christian Hope îți sare în ajutor și te stimulează să donezi, fără să fii nici măcar nevoit/ă să te deplasezi. In cadrul campaniilor de colectare ce vor fi anuntate periodic pe site, ne contactezi, ne spui ce ai avea de donat, ne dai adresa la care te găsim și trimitem pe cineva să colecteze toate lucrurile de care nu mai ai nevoie sau pe care le-ai strâns special ca să le dăruiești! Foarte simplu, nu-i așa?

Alătură-te echipei

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră. Poti deveni unul dintre voluntarii Christian Hope.

Citeste mai mult

Donează din impozit

Fie că alegi să donezi sume de bani (2% din impozitul anual pe venit pentru persoane fizice, 20% din impozitul anual pe profit, dacă ești persoană juridică etc.), lucruri materiale sau ai de gând să devii unul dintre voluntarii Christian Hope, fii sigur/ă că ajutorul tău este pe cele mai bune mâini.

Citeste mai mult

Donează

Doneaza acum in conturile RO02BTRLEURCRT0315902501  sau RO52BTRLRONCRT0315902501 pentru a schimba in mai bine viata copiilor si pentru a construi o lume mai sigura pentru copiii de maine.

Donează acum