Dezvoltare Ong

Alătură-te echipei Christian Hope!

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră.

Christian Hope are planuri mari de viitor și ne-am bucura ca și tu să faci parte din ele.

Bucuria de pe chipul oamenilor a devenit misiunea noastră supremă și ne luptăm să le schimbăm destinele!

Vrem să oferim cât mai multor persoane șansa la o viață mai bună, la o educație adecvată, la o familie, la fericire. Pentru că toți avem dreptul să visăm și să sperăm la un trai mai bun.

Alătură-te echipei

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră. Poti deveni unul dintre voluntarii Christian Hope.

Citeste mai mult

Ajuta-ne

Fie că alegi să donezi sume de bani (2% din impozitul anual pe venit pentru persoane fizice, 20% din impozitul anual pe profit, dacă ești persoană juridică etc.), lucruri materiale sau ai de gând să devii unul dintre voluntarii Christian Hope, fii sigur/ă că ajutorul tău este pe cele mai bune mâini.

Citeste mai mult

Donează

Doneaza acum in conturile RO02BTRLEURCRT0315902501  sau RO52BTRLRONCRT0315902501 pentru a schimba in mai bine viata copiilor si pentru a construi o lume mai sigura pentru copiii de maine.

Donează acum