Povestea noastra

Christian Hope – din suflet, cu speranţă!

Christian Hope este parte a grupului Christian Tour, având activităţi în sfera serviciilor turistice.

Din 1997, când era doar o agenție mică de turism, cu un singur calculator și multe planuri, lucrurile au evoluat mult. În ultimii 20 ani, Christian Tour a devenit cel mai mare tour operator de vacanțe din România. A acumulat know-how, experiență, ajungând sus și menținându-și poziția de lider în industrie. Această poziţie ne-a determinat şi responsabilizat în acelaşi timp să privim şi către comunitatea în care ne desfăsurăm activitatea şi să încercăm să îi sprijinim cât mai mult pe cei din jur.

Un sprijin. O şansă. O viaţă mai bună.

Scopul primordial al Christian Hope a fost acela de a îmbunătăţi viaţa copiilor și de a aduce beneficii comunităților în care aceştia trăiesc, prin colaborarea cu parteneri de caritate, instituţii specializate, ONG-uri şi asociaţii de profil. Ne-am propus aşadar, încă de la început, să venim în sprijinul copiilor aflaţi în dificultate şi să le sporim astfel şansele la o viaţă normală, conduşi fiind de crezul că fiecare copil are dreptul la o viaţă mai bună. Ȋn atingerea dezideratului nam concentrat în patru direcţii majore:

– Îmbunătățirea facilităților de învățământ;

– Sporirea accesului copiilor la programe de învăţare continuă;

– Îmbunătățirea facilităților care asigură bunăstarea și îngrijirea sănătății.

O poartă deschisă spre visele copiilor

Povestea şi ţelurile noastre converg în aceeaşi direcţie, iar bucuria de pe chipul fiecărui copil a devenit misiunea noastră supremă.

Christian Hope luptă să schimbe destinele celor mai puțin norocoși, să ofere o șansă la educație, să deschidă poarta viselor fiecăruia și să ofere speranţa la un trai mai bun!

Suntem protejați de Sfântul Părinte Paisie Aghioritul

Cuviosul Paisie Aghioritul este unul dintre cei mai mari sfnți greci, contemporan al Bisericii Ortodoxe şi cel mai iubit şi mai cunoscut monah de la Sfântul Munte Athos.

Sfântul Paisie Aghioritul este o stea care luminează pe cerul Bisericii, un dar al lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului pentru Ortodoxie, monahism şi pentru oamenii epocii noastre.

Părintele Paisie Aghioritul a fost un ascet important și un monah ortodox care sprijinea întreaga lume cu rugăciunile sale. Prin viaţa lui sfântă şi prin puterea sa făcătoare de minuni, Cuviosul Paisie Aghioritul a descoperit în ochii oamenilor lumina lui Hristos şi puterea lui Dumnezeu.

El a devenit sfântul protector al fundației Christian Hope și ne călăuzează acțiunile, astfel încât faptele noastre bune să ajungă la cât mai mulți oameni.

Alătură-te echipei

Fii alături de noi și nu rămâne indiferent la suferința celor din jur. Întinde o mână de ajutor. Un gest mărunt poate face o diferență majoră. Poti deveni unul dintre voluntarii Christian Hope.

Citeste mai mult

Ajuta-ne

Fie că alegi să donezi sume de bani (2% din impozitul anual pe venit pentru persoane fizice, 20% din impozitul anual pe profit, dacă ești persoană juridică etc.), lucruri materiale sau ai de gând să devii unul dintre voluntarii Christian Hope, fii sigur/ă că ajutorul tău este pe cele mai bune mâini.

Citeste mai mult

Donează

Doneaza acum in conturile RO02BTRLEURCRT0315902501  sau RO52BTRLRONCRT0315902501 pentru a schimba in mai bine viata copiilor si pentru a construi o lume mai sigura pentru copiii de maine.

Donează acum