Istoric si impact

Deși fundația Christian Hope este abia la început, acțiunile caritabile au pornit în urmă cu mai multă vreme, sub umbrela Christian Tour. De câțiva ani ne ocupăm de familii nevoiașe care ne-au cerut ajutorul, iar experiențele pe care le-am trăit alături de acestea ne-au insuflat dorința de a deschide o fundație proprie, cu ajutorul căreia să putem ajuta cât mai multe persoane. Așadar, istoria noastră în ceea ce privește faptele bune nu a început de curând.

În ultimii ani am descoperit, verificat și contribuit la ajutorul multor oameni care aveau nevoie de noi. Care erau disperați să supraviețuiască și cărora le-am oferit tot ce ne-a stat în putință. Și pe care încă îi ajutăm.

Pentru că au nevoie de sprijin constant, de speranță…

De asemenea, anul trecut ne-am implicat puternic în îmbunătățirea condițiilor din spitalele Fundeni și Budimex din București, iar donațiile noastre au contribuit semnificativ la procurarea de aparaturi noi, cu ajutorul cărora micuții pacienți se pot bucura acum de o administrare eficientă și corectă a tratamentelor. Rezultatele sunt deja importante, însă vrem să ducem lucrurile la un nivel și mai înalt. Din păcate, în România sunt mii de alți oameni care au nevoie de ajutor, iar noi vrem să ajungem la cât mai mulți dintre ei! Pentru asta însă, avem nevoie și de ajutorul tău. :)