AFLA POVESTEA LUI VLAD SI IMPLICA-TE, FA O FAPTA BUNA!

image12
 • Durata:

  Toata zilele

 • Data evenimentului:

  August 2, 2017

 • Numar de telefon:

  0700000000

 • Email:

  noname@gmail.com

AFLA POVESTEA LUI VLAD SI IMPLICA-TE, FA O FAPTA BUNA!

Continuam sa #FacemFapteBune si de aceasta data va invitam sa cunoasteti povestea lui Vlad, un baietel in varsta de numai 2 luni din Cernavoda, care se lupta pentru sansa de a vedea normal.  Baietelul, Filip Vlad Constantin a fost diagosticat luna trecuta de catre medicii din Romania cu tumora maligna de retina - retinoblastom.

image12Mama lui Vlad a apelat si la noi, echipa Christian Hope pentru a strange cu ajutorul vostru, al tuturor oamenilor cu suflet mare, banii necesari interventiilor medicale de care are nevoie Vlad.

Fara tratament tumora creste rapid  in dimensiune, duce la orbire si invadeaza testurile adiacente, nervul optic, si se poate raspandi in organism, creier/oase/plamani, etc.

La 3 saptamani de la nastere, mama lui Vlad a observat o oarecare diferenta la nivelul ochilor. In urma mai multor controale medicale, vizite de la un spital la altul, parintii copilului au primit vestea ca Vlad are retinoblastom la ochiul drept.image11

La cateva zile dupa ce au primit diagnosticul, parintii au plecat cu el in Germania la o clinica specializata in tratarea cancerului la ochi. Ieri – 1 august au primit confirmarea si din partea clinicii din Germania si ar trebui sa ii scoata un ochisor pentru ca nu mai poate fi salvat si ii ameninta viata, iar pe cel de-al doilea vor incerca sa il trateze. Costurile totale se ridica la 31000 de euro.

Din pacate, pana in momentul aflarii diagnosticului concret parintii s-au plimbat de la un medic la altul, iar baietelul a primit diferite diagnostice pana au reusit sa afle concret de ce sufera copilul, ceea a dus la extinderea tumorii rapid. Fara o interventie rapida exista riscul ca nici acesta sa nu mai poata fi salvat.

Asadar, ce spuneti? Merita Vlad ajutorul nostru? Va lasam pe voi sa decideti daca da. Pe noi mesajul mamei lui Vlad - Filip Elena Violeta, ne-a convins deja ca merita ajutorul nostru.

Inca o data va multumim ca ne ajutati mereu sa daruim zambete si ne dovediti ca exista si oameni carora le pasa de ceilalti. Si pentru ca stim cu totii ca orice ajutor conteaza, implica-te si doneaza pentru a il salva pe Vlad.

CONTURILE IN CARE POTI DONA SUNT:

FUNDATIA CHRISTIAN HOPE
BTRL: RO25BTRLRONCRT0315902502

CONTUL MAMEI LUI VLADUT, FILIP ELENA VIOLETA
BCR:  RO08RNCB0116122570400001

Iata mai jos documentele care atesta veridicitatea cazului lui Vlad, precum si mesajul mamei catre noi toti:


“Numele meu este Elena Filip.

Am un nepotel de 2 luni. La 3 saptamani de la nastere mama lui a observat o diferenta la ochi. Ne-am dus la control si ni s-a pus diagnosticul de displazie fibrolentala. La o saptamana parintii au reusit sa ajunga la mine in Bucuresti la inca un consult unde medicul respectiv ne-a sugerat sa facem un test pentru nervul optic pe 22 iulie (dumnealui confirmand diagnosticul primar).

Intre timp, de martea trecuta seara, 11 iulie, baietelul plangea intruna si parintii s-au dus la Constanta pentru o noua consultatie. Li s-a spus ca are conjuctivita, le-au prescris picaturi de ochi.

Peste zi, in miercurea respectiva, 12 iulie, totul parea in regula, seara in schimb, a plans din nou neincetat. Asa ca s-au dus urmatoarea zi la Constanta din nou, unde medicii au spus ca Vlad are otita. Alte picaturi.

Vineri dimineata, ochiul micuțului nostru s-a umflat asa ca am pornit din nou spre Constanta. Medicii care l-au consultat au sugerat sa mearga la Spitalul mare din Constanta.

Pana la urma, prin recomandarea unui medic care lucreaza si la Spitalul de Urgenta Oftalmologic din Bucuresti am ajuns acolo cu Vlad, fiind primiti la urgenta, cu diagnosticul de celulita orbitala. A fost internat la Matei Bals si i s-a administrat antibiotic intravenous, dar si picaturi cu antibiotice in ochisori. Sambata i se dezumflase un pic, iar pana duminica seara aproape ca s-a retras de tot.

Luni am fost trimisi la Grigore Alexandrescu pentru computer tomograf, acesta fiindu-i efectuat miercuri. Au zis ca este posibil retinoblastom la ochiul drept. Avand in vedere ca doctorii spun ca a crescut in dimensiuni, sper din inima sa ne ajutati sa ne salvam puiutul... Trebuie sa stiu ca am facut totul pt a isi pastra ochisorul.. Vineri, 28 Iulie este programat pentru un consult amănunțit la clinica din Essen, Germania. Vrem sa ne mobilizam sa putem plăti in timp util ceea ce vor stabili cei din Essen.

Vineri pe 28 Iulie a fost vazut din nou de medici, iar azi 1 August ni s-a spus ca ochiul drept este de indepartat si ca celalalt ochi este și el afectat, de Retinoblastom. Pentru ochiul stang spun ca i se va face tratament incercand sa-l salveze.

Costurile pentru aceste interventii sunt: 6000€ de indepartat ochiul, 25.000€ pentru tratamentul celuilalt ochi.

In speranța ca vom strange acesti bani, va scriem si apelam la inimile voastre sa putem sa l aducem acasa sanatos si sa depaseasca perioada ganguritului, vazand ca un copil normal...

Va multumim anticipat!"