Continuam seria suprizelor pentru copii

IMG_5704
 • Durata:

  Toata zilele

 • Data evenimentului:

  May 27, 2017

 • Locatia evenimentului:

  Bucuresti

 • Numar de telefon:

  0700000000

 • Email:

  noname@gmail.com

Continuam seria suprizelor pentru copii

Pe 27 mai a fost mare sarbatoare pentru 37 de copilasi, care s-au distrat la Zilele Christian Tour si s-au bucurat de activitatile pregatite de Mega Mall.

Astfel, rasetele zglobii ale celor 20 de copii de la Centrul After School din Darasti-Vlasca, Giurgiu si 17 din Centrul de Plasament Sf. Nicolae din Bucuresti, Sectorul 1 au rasunat peste tot in Mega Mall, continuand seria surprizelor pe care incercam sa le facem acestora ori de cate ori putem.

Insotiti de educatorii centrelor din care provin, toti copiii au cantat, dansat si s-au pozat cu Suricatele, Masha si Ursuletul. Jongleriile si acrobatiile pentru copii sustinute de renumitul clovn Pinpinela si prietenii sai de la Scoala de Circ au inveselit toti prichindeii, iar spectacolul de teatru muzical oferit de trupa PAM PAM le-a oferit prilejul sa isi vada idolii.

Din cutia cu surprize nu au lipsit mult iubita parada a Suricatelor, concursuri, show de dans, iar pe tot parcursul desfasurarii evenimentului Zilele Christian Tour pustii s-au bucurat de jocuri și ateliere creative pentru copii.

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si de aceasta data sa aducem in sufletele copiilor multa bucurie si continua sa o faca ori de cate ori e nevoie.