Vara a inceput cu noi aventuri pentru copiii Centrului Darasti-Vlasca

WhatsApp Image 2017-06-26 at 18.02.31
 • Durata:

  Toata zilele

 • Data evenimentului:

  June 20, 2017

 • Locatia evenimentului:

  Predeal

 • Numar de telefon:

  0700000000

 • Email:

  noname@gmail.com

Vara a inceput cu noi aventuri pentru copiii Centrului Darasti-Vlasca

Dupa cum v-am obisnuit, zi de zi, obiectivul nostru este sa fim o poarta deschisa spre implinirea viselor celor mai putin norocosi si sa le oferim un sprijin pentru o viata mai buna. Astfel, vara a inceput cu noi aventuri, in perioada 20 - 23 iunie, copiii Centrului Darasti-Vlasca din comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu bucurandu-se de cateva zile de rasfat la munte.

Seria aventurilor a inceput cu o drumetie pe munte la Cabana Susai, din Predeal,  continuand cu o vizita la minunata Cetate a Brasovului. Aici am patruns putin in misterul vremurilor apuse, poposind pentru cateva clipe la Prima Scoala Romaneasca. Pentru ca bucuria sa le fie si mai mare, distractia s-a mutat in minunata statiune montana Predeal si in Parcul Central din Brasov.

Ca intotdeauna, dorinta noastra de a le crea bucurie copiilor din Centrul Darasti-Vlasca, a fost sprijinita material dar si cu sufletul, de o multime de oameni frumosi. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat si au inteles si de aceasta data, ca nu exista o rasplata mai buna, decat zambetul sincer al unor copii: domnului Dan Rusu, Primar al comunei Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, companiei MementoBUS, care ne-a asigurat transportul si de aceasta data, dar si hotelurilor care ne-au oferit cazare – Belvedere si Bulevard din Predeal.